Lijstje: 6 zomerse tracks

Gepubliceerd op 23 juni 2016 om 17:04

Afgelopen dinsdag is de zomer weer begonnen! Dit hete seizoen vieren we natuurlijk weer met zwoele en dansbare muziek, en daarom: een lijstje met zes zomerse songs.

Yes! Afgelopen dinsdag (21 juni) is de zomer van 2016 officieel begonnen en dat viert de Pop-Professor natuurlijk met zomerse muziek. Daarom een lijstje!

Luister het lijstje hier op Spotify!

 

1. Kungs vs. Cookin' On 3 Burners - This Girl

Wat een zomerse track! De Franse DJ Kungs maakte een remix van This Girl van Cookin' On 3 Burners, met een zomerse vibe; et voila! Naast een plek in dit lijstje veroverde hij eerder de titel Track of The Week op de Pop-Professor.

 

2. Twenty One Pilots - Heathens

Precies een week geleden bracht Twenty One Pilots als verrassing een nieuwe single uit, Heathens. De track is één van de liedjes voor de soundtrack van de actiefilm Suicide Squad. En lekker zomers! Dus terecht in dit lijstje.

 

3. Bungalow - Ready Set Go

In bijna een week kan er soms veel gebeuren. Zes dagen geleden benoemde de Pop-Professor het (bijna) volslagen onbekende duo Bungalow tot Kneiterschijf met Ready Set Go. Nu zijn ze getipt in een Amerikaanse Spotify-afspeellijst en worden ze heel veel beluisterd aan de andere kant van de oceaan! Tijd om ze dus ook nog even in dit lijstje in de spotlights te zetten, met het zomerse Ready Set Go.

 

4. Blak - Nede Mette

Ja, dit is toch wel een potentiële kanshebber voor de titel 'Zomerhit van 2016', hoor! Nede Mette van het Deense Blak staat deze week al voor de achtste week op #1 in de Deense hitlijsten en begint het ook hier in Nederland goed te doen, te beginnen bij de Pop-Professor!

 

5. Kenn Colt ft. Michael McCrae - Feels Like A River

Lekker meefluiten met weer zo'n fijne zomertrack, met natuurlijk catchy hook! Het liedje van de Vlaamse Kenn Colt stond eerder al in de Tipparade van de Top 40 en is nu ook beland bij de Pop-Professor. Feels Like A River is ook één van de songs die kans maakt om dit jaar zomerhit te worden.

 

6. Roosevelt - Night Moves

De onbekendste zomertrack van dit lijstje is waarschijnlijk wel Night Moves van Roosevelt. Marius Lauber, die dus werkt onder de artiestennaam Roosevelt, levert augustus dit jaar zijn gelijknamige debuutalbum af, met onder andere de zwoele track Night Moves. Luisteren maar! 

 

Meer lijstjes? Check ze hier!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb