'This Girl' van Kungs vs. Cookin' On 3 Burners is Track of The Week!

Gepubliceerd op 13 mei 2016 om 19:23

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Kungs vs. Cookin' On 3 Burners - 'This Girl'.

Een vrolijk plaatje van Cookin' On 3 Burners, met een zomers tintje door DJ Kungs. This Girl is de nieuwe Track of The Week!

 

This Girl van Cookin' On 3 Burners is misschien wel bij je bekend. Het is een al wat oudere track en hij deed als hits niet al teveel. Tot dat daar ineens de reddende engel was: Kungs uit te spreken als Koengs). Deze Zuid-Franse 19-jarige DJ en producer is al een tijdje bezig met het maken van remixes. Eerst een beetje onofficieel, maar ze vielen zó in de smaak dat artiesten inmiddels de knul zelf opbellen om hun tracks een nieuw sausje te geven. Dat zorgde voor veel bekendheid en inmiddels is hij bijvoorbeeld al met David Guetta op tour geweest. Kungs gaat dus erg lekker. 

 

Cookin' On 3 Burners is een Australisch trio, dat sinds 2000 bestaat en al vele albums op naam heeft. Ze scoorden echter nog geen hit, maar daar gaat nu verandering in komen met de remix van This Girl!

 

Op Frankrijk hoor je de track al heel vaak op de radio, en het is nu ook tijd om dat in Nederland te proberen: de vrolijke lentevibe van Kungs vs. Cookin' On 3 Burners is Track of The Week!

 

Bekijk de videoclip hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb