Kneiterschijf: Bungalow - 'Ready Set Go'

Gepubliceerd op 17 juni 2016 om 17:09

'Ready Set Go'! De track van Verborgen Talent Bungalow staat op hun debuut-EP '90/92' en is deze week Kneiterschijf op de Pop-Professor!

Een aanstekelijke dance-track met een fijne hook die nog dágen bij je zal blijven hangen: dat is Ready Set Go van Bungalow, het nieuwe favorietje van de Pop-Professor.

 

BUNGALOW is een electronic- en popduo dat bestaat uit producers Camille & Thomas. Geïnspireerd door underground-electronische muziek en nineties en zeroes pop smelten ze deze twee samen tot aanstekelijke maar edgy songs in hun studio in Amsterdam. Live wordt het duo aangevuld door gitarist en drummer en staat BUNGALOW als een energieke band op het podium! In 2015 stonden ze bijvoorbeeld al op de Popronde en in het voorprogramma van Lucas Hamming. Ze hebben hele goede sounds, en daarom vindt de Pop-Professor dat je ze zeker moet checken. Want BUNGALOW heeft verborgen talenten, en daarom werden ze door de Pop-Professor in april al benoemd tot Verborgen Talent!

 

Afgelopen woensdag bracht Bungalow debuut-EP 90/92 uit. Vier tracks; Fox, A Little More, Ready Set Go en Victim, allemaal fijne dance-tracks die goed klinken. A Little More kon je misschien al meezingen, want die was eerder al als single uitgebracht. Op het eerste nummer van de EP, Fox, is ook nog een extra gitaar toegevoegd, vergeleken met de demoversie die op hun SoundCloud stond.

 

De Pop-Professor is, sinds dat de track op hun Soundcloud stond, al verslaafd aan Ready Set Go en wil dat ook graag aan jou laten weten; daarom is de nieuwe Kneiterschijf voor Bungalow!

 

Beluister de gloednieuwe Kneiterschijf hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.