De Pop-Professor is terug (en nu echt)!

Gepubliceerd op 14 december 2018 om 20:04

Hallo, en welkom terug op popprofessor.jouwweb.nl! Vanaf aankomende vrijdag begint de Pop-Professor weer fris met de website, met een nieuw design en logo. So be there!

De Pop-Professor is weer terug! Vanaf aankomende vrijdag zullen er iedere dag weer een hoop artikelen op deze website verschijnen, en er zijn een aantal nieuwe rubrieken die je onderaan dit artikel kunt vinden. So let's go!

 

Afgelopen zomer kondigde De Pop-Professor aan na een paar maanden weer terug te zijn. Dit is echter niet gebeurd, maar dit keer wel! Vanaf nu iedere dag weer vers muzieknieuws, en daarnaast komen er nog een paar vaste rubrieken bij. Die kun je onderaan dit bericht checken. Eerst wil De Pop-Professor je graag zijn nieuwe logo laten zien:

DePop-ProfessorLogo-2.png

 

Naast een nieuwe huisstijl die aankomende vrijdag de hele website zal overnomen zijn er ook nog vier nieuwe rubrieken met een mooi logo. Dit is het overzicht met wat je vanaf overmorgen wekelijks op De Pop-Professor zal gaan zien:

DePop-ProfessorRubriekenoverzicht-1.png

Nieuwe rubrieken op de Pop-Professor:

Behind The Lyrics: Iedere maandag zal de Pop-Professor de songtekst van een liedje gaan ontleden. Waar gaat de track over, zijn er nog cryptische zinnen in de lyrics verwerkt? Alles zal voorbij gaan komen, iedere maandag in Behind The Lyrics!

De Cover-Koffer: Op woensdag worden er drie covers uit de koffer gehaald. Beter dan het origineel? Welke van het drietal is het leukst? Stemmen kan, dus laat zeker je mening horen!

Kneiterschijf: Terug van weggeweest (door de rustpauze): de Kneiterschijf! Iedere vrijdag kiest De Pop-Professor weer zijn favorietje van de week, en zo kun je voor het weekend een leuk, nieuw liedje ontdekken.

Playlist van de Week: In Playlist van de Week maakt de Pop-Professor iedere zaterdag een afspeellijst met muziek op basis van een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan kerst, soundtracks voor films of alle nummer 1-hits uit het jaar 2006. Alles kan! Dus volg De Pop-Professor alvast op Spotify, want daar komt de playlist ook iedere week te staan.

 

Bedankt voor het lezen van dit artikel, en vanaf vrijdag gaan we weer los! Laat in de reacties weten wat jij van de verandering vindt, De Pop-Professor heeft er in ieder geval best wel zin in! Tot vrijdag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb