'Jacob's Song' van Douwe Bob is Track of The Week!

Gepubliceerd op 6 mei 2016 om 20:03

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Douwe Bob - Jacob's Song.

Vrijdagmiddag, dus tijd voor de bekendmaking van de nieuwe Track of The Week. Deze week heeft de Pop-Professor gekozen voor de nieuwe Douwe Bob. De track is misschien een beetje anders dan je van hem gewend bent, maar wel mooi. Jacob's Song heet ie!

 

Douwe Bob kennen we allemaal als één van de grote Nederlandse talenten van dit moment. De singer-songwriter won in 2012 de tv-talentenjacht De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en sindsdien gaat zijn carrière als een achtbaan. Met meer succes: Douwe Bob Posthuma, zoals de zanger echt heet, stond al in de hitlijsten met Hold Me (samen met Anouk), Sweet Sunshine, Multicoloured Angels en You Don't Have To Stay.

En natuurlijk staat Slow Down ook in de hitparades. De track is de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2016, waarmee Douwe Bob volgende week op de planken staat in de Globe Arena in Stockholm in Zweden. Het lied gaat over rustigaan doen in onze drukke en gehaaste maatschappij.

 

Slow Down is tevens ook één van de nieuwe singles van Douwe Bob's derde album Fool Bar, genoemd naar de bar die Douwe Bob écht in zijn huis heeft. Andere singles waren Love On The Rocks en Jacob's Song, de nieuwe Track of The Week. Op het album, dat drie kwartier duurt, staan dertien songwriterachtige songs die zeker de moeite waard zijn om te luisteren. Fool Bar is vandaag uitgekomen.

En dan naar Jacob's Song. Niet typisch wat we gewend zijn van Douwe Bob: in de track horen we weinig gitaar en juist veel strijkers. Ook de Pop-Professor vind 'm fijn en daarom is het de nieuwe Track of The Week!

 

Douwe Bob is de eerste die op de Pop-Professor twee Track of The Week's weet te scoren. Oktober 2015 was zijn track The News ook al Track of The Week!

 

Beluister Jacob's Song hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb