Sad Case/Happiness, Misouri van EL VY is Track of The Week!

Gepubliceerd op 29 april 2016 om 17:41

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: EL VY - Sad Case/Happiness, Misouri.

Nieuwe muziek van het in 2015 verschenen album Return To The Moon van EL VY is uit. Alhoewel, de nieuwe Track of The Week is een albumtrack van die plaat, maar toch verdient het meer aandacht, net als de band. Bijna weekend, met Sad Case/Happiness, Misouri.

 

EL VY is een Amerikaanse indie alternatieve rockband, bestaande uit Matt Berninger van de band The National en Brent Knof van de bands Menomena en Ramona Falls. Het idee om een samenwerkingsproject aan te gaan ontstond toen de muzikanten elkaar ontmoetten in een bar, in 2003. In 2015 verscheen het debuutalbum, getiteld Return To The Moon. Na Pfarmers is EL VY de tweede band bestaande uit leden van The National en Menomena.

 

Van het debuutalbum werden al de singles Return To The Moon en I'm The Man To Be uitgebracht. De nieuwe Track of The Week op de Pop-Professor, ook afkomstig van het debuutalbum, is echter geen single, maar wel een fijne track. Een combitrack wel te verstaan.

 

Sad Case/Happiness, Misouri is de nieuwe Track of The Week op de Pop-Professor!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.