Fragile van Kygo ft. Labrinth is Track of The Week!

Gepubliceerd op 1 april 2016 om 20:48

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Kygo ft. Labrinth - Fragile.

Kyrre Gørvell-Dahll. Beetje moeilijk om uit te spreken, dus daarom noemt deze jonge Noorse DJ zich als artiest Kygo. Zijn debuutalbum verschijnt op 13 mei 2016 en heet Cloud Nine.

 

Zomer 2014 maakten we kennis met Kygo. Met zijn remix van Kyla La Grange's Cut Your Teeth kwam hij eind oktober 2014 tot een negentiende plaats in de 3FM Mega Top 50. Kygo is ook bekend van remixes van onder andere I See Fire van Ed Sheeran, Younger van Seinabo Sey, Sexual Healing van Marvin Gaye en Often van The Weeknd.

Hierna brengt Kygo nog verscheidene singles uit, waarvan vele ook de hitlijsten weten te bereiken. Firestone staat erg lang in de hitparades en weet plaats vijf te halen in de Pop-Top 15 van de Pop-Professor. Zijn vierde eigen single (voor en na Firestone waren ook nog Epsilon en Nothing Left uitgebracht, maar zonder heel veel succes), getiteld Stole The Show, komt in de Pop-Top 15 tot de koppositie. Op de track werkt Kygo samen met Parson James. Ook Here For You weet Professors 15 te bereiken en komt tot #13. Stay, featuring Maty Noyes, staat acht weken in het lijstje met 15 populaire tracks van de Pop-Professor en behaalt #9.

En nu, na vele hits, is er een nieuwe single van Kygo, Fragile! De track is een voorloper op Kygo's debuutalbum Cloud Nine, wat dus mei 2016 uitkomt. Op Kygo's nieuwe single doet de Engelse rapper Labrinth mee. Waarschijnlijk wordt de track ook wel een hit, want Fragile staat al hoog in de tiplijsten!

 

Beluister Fragile hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb