One Day van Max Meser is Track of The Week!

Gepubliceerd op 25 maart 2016 om 20:26

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Max Meser - One Day.

Max Meser is een naam die je dit jaar vaak zult gaan horen. De jonge artiest heeft nu een tijdje een platendeal op zak, tourde mee met de Popronde als 3voor12-talent en verzorgde najaar 2015 alle supportshows van Douwe Bob.

Max is een 23-jarige singer-songwriter met de Nederlandse en Spaanse nationaliteit. Hij groeide op aan de Costa Brava met platen van onder andere The Kinks en The Who in zijn kast. Op z'n twintigste verhuisde hij naar Nederland naar het - volgens hem - beloofde land om een popcarrière van de grond te krijgen. Na wat optredens ontmoet hij Phil Tilli (ex-Moke) en Matthijs van Duijvenbode (Tim Knol, Douwe Bob), die hem onder hun vleugels nemen. Vanaf dan gaat de bal rollen.

 

Max Meser z'n eerste single Weak For Love, waarin hij zijn alsmaar gebroken hart bezingt, kwam uit op vrijdag 9 oktober 2015. Dit nummer vormt een onderdeel van zijn debuutalbum Change, dat 8 april 2016 uitkomt. De tweede single van Change is One Day.

 

En deze sixtiespop (die toch van nu is) vindt de Pop-Professor zo fijn, dat hij One Day bij deze benoemt tot de nieuwe Track of The Week op de Pop-Professor!

 

Vandaag is de videoclip van One Day verschenen, waarbij je zelf kunt behalen welke beelden je ziet. Je kunt namelijk schakelen tussen verschillende beelden. Check de clip hier!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.