You're Not There van Lukas Graham is Track of The Week!

Gepubliceerd op 4 maart 2016 om 20:38

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Lukas Graham - You're Not There.

De Deense band Lukas Graham rondom frontman Lukas Graham Forchhammer ken je vast wel van de grote hit 7 Years. Nu hebben ze een nieuwe track uitgebracht.

 

Lukas Graham krijgt bekendheid door een aantal grote hits op YouTube in 2011. Het zelfgetitelde album Lukas Graham behaalt in eigen land drie keer de status platina en de singles Ordinary Things en Drunk In The Morning zijn grote hits in de Deense hitlijsten.

De band Lukas Graham ontstaat halverwege 2011 in Kopenhagen. Lukas Graham scoort een aantal behoorlijke hits op YouTube met filmpjes die thuis zijn opgenomen. De aandacht op het internet levert de band een platencontract op. Lukas Graham maakt muziek die door henzelf wordt omschreven als ghetto-pop.

De eerste single Ordinary Things is in Denemarken een grote hit in 2011. Een jaar later wordt ook de track Drunk In The Morning een hit in eigen land en deze single wordt ook opgepikt in de rest van Europa. Het album Lukas Graham behaalt drie keer platina.

Daarna gaat het snel. 7 Years wordt een grote hit in Europa en zo ook in Nederland. In de hitlijst van de Pop-Professor, Professors 15, behaalt Lukas Graham met de mooie ballad een tweede plek. Afgelopen zaterdag stond 7 Years voor de twaalfde week in Professors 15.

En vrijdag 4 maart 2016 wordt dus de nieuwe single uitgebracht, You're Not There. Weer een erg fijne track van Lukas Graham en daarom mag de Deense band zich deze week de status Track of The Week op de Pop-Professor toe-eigenen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb