Someone Who Can Dance van Icona Pop is Track of The Week!

Gepubliceerd op 26 februari 2016 om 19:23

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Icona Pop - Someone Who Can Dance.

Icona Pop is een danceduo afkomstig uit Zweden, net als Zara Larsson en Elliphant overigens. Deze twee artiesten doen namelijk ook mee op de nieuwe Track of The Week: Someone Who Can Dance.

 

Een Zweedse Track of The Week dus. Icona Pop bestaat sinds 2009 en bestaat uit Caroline Hjelt en Aino Jawo, beiden uit hoofdstad Stockholm. Met I Love It scoorden de twee vrouwen in 2012 een wereldwijde, grote hit in samenwerking met Charli XCX. Vervolgens deden ze het in Never Been In Love ook niet slecht. Hier was de hoofdact echter Cobra Starship. Hopelijk wordt de nieuwe single weer net zo'n grote hit!

 

Op Someone Who Can Dance doet onder andere ook Elliphant mee. Deze Zweedse zangeres, die op haar paspoort Ellinor Miranda Salome Olovsdotter heeft staan, heeft nog niet echt hitjes gehad. Wel maakte ze eerder al een track met MØ (zij is Deens), bekend van Lean On van Major Lazer waarop zij weer meedeed. Op een track van diezelfde Major Lazer deed Elliphant dan ook weer mee.

 

En Zara Larsson kennen we natuurlijk ook wel. Met Lush Life en Never Forget You veroverde deze Zweedse zangeres afgelopen maanden rázendsnel de wereld. Zo ook in de hitlijst van de Pop-Professor, Professors 15. Met Lush Life stond Zara Larsson maar liefst veertien weken in de lijst, met als hoogste positie #3. Never Forget You bereikte een zesde positie, en stond afgelopen zaterdag voor de twaalfde week in de charts. Niet slecht, dus.

 

Voor de Track of The Week was het een hevige strijd tussen de nieuwe AronChupa, Major Lazer & Craig David of Icona Pop. Uiteindelijk werd het dus de laatste. Dit betekent dat nieuwe muziek van Icona Pop, Zara Larsson en Elliphant deze week in het zonnetje wordt gezet: want de Pop-Professor is Someone Who Can Dance. Fijn weekend!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.