What's The Pressure van Laura Tesoro is Track of The Week!

Gepubliceerd op 29 januari 2016 om 20:24

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: Laura Tesoro - What's The Pressure.

Het Eurovisie Songfestival kan een moord voor je carrière zijn, of juist iets goeds opleveren. Voor Nederland doet aan de editie van 2016 Douwe Bob mee. Het liedje is nog niet bekendgemaakt, maar volgens Douwe zelf wordt het een up-tempo song.

 

Kandidaat van België is Laura Tesoro. Deze bekende Vlaamse speelt in de Vlaamse televisieserie Familie, waarin ze de rol van Charlotte vertolkt. Ook heeft ze meegedaan aan de zangtalentenjacht The Voice van Vlaanderen, de Vlaamse versie van The Voice of Holland.

Op 17 januari 2016 werd Laura Tesoro verkozen om met What's The Pressure België te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016. Haar single is dus, in tegenstelling tot de song van Douwe Bob, die op 2 maart 2016 komt, al uit.

 

En ook bij de Pop-Professor slaat What's The Pressure aan. Vorig jaar vond de Pop-Professor Rhythm Inside van Loïc Nottet overigens ook heel fijn. Deze track kwam toen voor België uit, en belandde op een vierde plek in de finale.

Terug naar Laura Tesoro. What's The Pressure is de komende week de Track of The Week op de Pop-Professor, een track om met iedereen te delen dus! Dan kun jij zeggen; ik was één van de eersten!

 

Beluister hier de Belgische Songfestivalinzending op Youtube!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.