Justin Bieber houdt Professors 15 in macht (dramatisch lachje)...

Gepubliceerd op 21 november 2015 om 19:25

Professors 15 heeft aandacht voor jouw favoriete muziek van dit moment. Iedere zaterdag wordt deze lijst samengesteld. Dit is de lijst van: 21 november 2015!

De nieuwe weeklijst (van 21 november 2015 dus) bekijk je hier.

 

Justin Bieber: #2-#3-#8-#13

Justin Bieber. Een jaar geleden nog een tieneridool met miljoenen meisjes als fans, nu een muzikant met volwassen sound. Wat er toch allemaal in een jaar kan gebeuren!

In april 2015 releasen Skrillex en Diplo, a.k.a Jack Ü een plaat met Bieber. De eerstgenoemde geloof zoiezo heel erg in Justin. Where Are Ü Now wordt een grote hit en staat 29 weken in de Mega Top 50.

Op 28 augustus zet Bieber de wereld volledig op zijn kop! Nieuwe single What Do You Mean heeft een eigen, volwassen sound. Opeens is de knop om. Justin Bieber is niet meer 'het foute tieneridool' maar een erkende muzikant. Na het breken van alle records wordt 23 oktober de datum voor de release van Sorry. Ook deze single doet het niet slecht en staat deze week op #2. What Do You Mean overigens op #3.

Vandaag komen ook Love Yourself (#8) en I'll Show You (#13) Professors 15 binnen. Justin Bieber neemt Professors 15 dus 'globaal' over. Vier nummers van één artiest bij de bovenste 15! Er is heel wat veranderd!

Maar in de Single Top 100 is het pas maf. Daar staat Justin Bieber met álle (!) tracks van studioalbum vier Purpose in. Daar neemt hij het pas echt over.

 

Op #1 blijft Adele staan, voor week vier. Justin Bieber komt dus twee keer nieuw binnen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.