Lukas Graham en Skunk Anansie naar Heineken Music Hall

Gepubliceerd op 13 juni 2016 om 15:48

Lukas Graham (foto) en Skunk Anansie hebben op Pinkpop alvast hun volgende Nederlandse shows aangekondigd. Beide bands staan volgend jaar in de HMH, Lukas Graham geeft ook nog een concert in de 013 in Tilburg.

Lukas Graham en Skunk Anansie hebben op Pinkpop alvast nieuwe optredens in Nederland aangekondigd. Graham komt zondag 12 maart 2017 naar de Heineken Music Hall en een dag eerder naar de 013 in Tilburg. Skunk Anansie staat donderdag 2 februari 2017 in de HMH.

 

De Deense band Lukas Graham, rondom Lukas Graham Forchhammer, kennen we vooral van hit 7 Years, maar in Landgraaf bleek de groep meer dan dat te zijn. Na het uitbrengen van het gelijknamige debuutalbum gaat het erg snel met Graham.

 

Skunk Anansie draait natuurlijk al jaren mee met hits als Weak en Hedonism. De groep, met sterke frontvrouw Skin, gaf dit weekend een weergaloos optreden op Pinkpop, waarbij die hits ook uitvoerig werden meegezongen.

 

Beide acts stonden dit weekend op Pinkpop. Lukas Graham gaf vrijdagmiddag een show op de Brand Bier Stage, Skunk Anansie sloot gisteren de 3FM Stage af.

 

De voorverkoop voor Skunk Anansie begint aanstaande donderdag 16 juni. Voor Lukas Graham moet je een dag langer wachten. Tickets koop je via Ticketmaster.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb