Don't Let Me Down van The Chainsmokers ft. Daya is Track of The Week!

Gepubliceerd op 18 maart 2016 om 19:58

Iedere week tipt De Pop-Professor jou een nieuwe song. Deze week is de Track of The Week: The Chainsmokers ft. Daya - Don't Let Me Down.

The Chainsmokers is een Amerikaans DJ-duo, bestaande uit Andrew Taggart en Alex Pall. The Chainsmokers is opgericht 2012.

De twee beginnen met nummers remixen voor indiebandjes. In 2013 brengen ze het nummer #SELFIE gratis uit en dat wordt in 2014 opgepikt door een platenlabel. Dat betekent het begin van hun carrière: ze brengen in korte tijd nog twee singles uit en tekenen in 2015 een contract bij Sony Music Entertainment.

Februari 2016 zijn The Chainsmokers terug met Roses. Deze track heeft Professors 15 nog niet bereikt, maar staat al wel vijf weken in de 3FM Mega Top 50, met als hoogste positie #19. #SELFIE stond april 2014 tien weken in de lijst, en kwam tot #14.

Kort na Roses volgt de track Don't Let Me Down, met Daya. De Pop-Professor benoemt de track 18 maart 2016 tot zijn Track of The Week, omdat hij het een fantastisch nummer vindt!

 

Op Don't Let Me Down doet ook de Amerikaanse zangeres Daya mee, die in het echt Grace Tandon heet.

Haar ouders komen uit Afghanistan, en zelfs is ze geboren in Pensylvania.

4 september 2015 bracht Daya haar gelijknamige debuut-EP Daya uit, met onder andere de song Hide Away. Dit deed ze bij de platenlabels ArtBeatz en Z-Entertainment. Hide Away kwam 12 maart 2016 de 3FM Mega Top 50 binnen op #49.

 

Beluister Don't Let Me Down hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb