Lijstje: 4 redenen waarom je naar Bospop moet

Gepubliceerd op 28 januari 2016 om 19:18

9 en 10 juli 2016 vindt Bospop weer plaats in Weert! De kaartverkoop begint zaterdag 30 januari 2016. Waarom je die kaarten móet kopen?4 redenen in dit artikel!

Bospop heeft dit jaar weer echt een line-up waar je U tegen zegt! Met gisteren bevestigde namen als Santana, Selah Sue, Roxette, Nena en Flogging Molly komen er bij Kensington en Kovacs nog een hoop goede acts. Welke acts staan er 9 en 10 juli 2016 op het podium van Bospop? De line-up check je hieronder!

ZATERDAG 9 juli 2016

  • Selah Sue
  • Nena
  • Walter Trout
  • Kovacs
  • Flogging Molly
  • Eisbrecher

ZONDAG 10 juli 2016

  • Santana
  • Kensington
  • Roxette
  • Trixie Whitley
  • CC Smugglers
  • Def Americans

Kaarten gaan zaterdag 30 januari 2016 om 10 uur in de voorverkoop bij de bekende adressen. Waarom zou je deze kaarten nou moeten scoren? De Pop-Professor geeft je hieronder 4 redenen waarom je naar Bospop móet!

 

1. Veel gezelligheid

We zagen het afgelopen december met Serious Request, we merken het met Pinkpop, we zagen het op eerdere edities van Bospop: Limburgers zijn béregezellig. Veel bier, brede smile op je face; in Limburg ontmoet je altijd wel leuke mensen. Geloof je het niet? Kijk dan eerst even de live-uitvoering van In d'n Hiemel van Limburgse volksheldin Beppie Kraft bij Serious Request 2015!

 

2. Grote hits

Dat Bospop 2016 een geweldige line-up heeft wisten we al, maar dit wordt nog eens duidelijker als je kijkt naar de hitlijsten. Bij elkaar hebben alle acts op Bospop 2016 namelijk 65 (!) hits gescoord in de Mega Top 50. Lekker meeblèren dus. Hieronder de rekensom:

Selah Sue          2

Nena               11

Walter Trout      1

Kovacs              2

Santana          17

Kensington      10

Roxette           22

Totaal             65

 

3. Lekker slapen

Na de optredens van de geweldige acts wil je natuurlijk niets liever dan een fijn bed. Op veel festivals is de overnachting echter niet zo comfortabel. Op Bospop wél. Voor slechts 15 euro krijg je het hele weekend een fijne slaapplaats, inclusief warme douches, een campingwinkel en gewoon heel veel gezelligheid. Is dit voor jou niet luxe genoeg? Boek dan, voor íets meer dan 15 euro, een overnachting in een tipi. Er is ook de mogelijkheid om in een camper te overnachten.

 

4. Nog meer gezelligheid

Tja, eerlijk is eerlijk: om die gezelligheid kun je niet heen. Naast reden 1 is dit ook reden 4, om nog maar eens duidelijk te benadrukken hoe gezellig Bospop is. Dit was ook duidelijk te zien op de editie van 2009. Toen waren er niet hele grote headliners, zoals nu in 2016, maar toch was het een fantastische editie met héél véél gezelligheid. Daarom; een compliment naar de Limburgers.

 

Een fijne overnachting, een superdikke line-up, veel gezelligheid en.... nog meer gezelligheid! Alles wat een fantastisch festival in zich heeft. Hopelijk ben je (nu) overtuigd en zit je zaterdag 30 januari 2016 klaar om de kaartjes voor Bospop te bemachtigen! Laat het zaterdag 30 januari 2016 even in de comments hieronder weten als je tickets hebt weten te bemachtigen!

 

Meer lijstjes? Check ze hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb