#PrayForParis: Pop-Professor stopt een week uit eerbetoon voor slachtoffers

Gepubliceerd op 15 november 2015 om 19:02

Afgelopen vrijdag waren er vreselijke aanslagen in Parijs: er vielen zeker 128 doden en 200 gewonden. Ook De Pop-Professor vindt dit heel erg en rouwt mee.

In Parijs in Frankrijk waren er vrijdag 15 november 2015 heftige aanslagen gaande. Onder andere tijdens een concert van poprockband Eagles Of Death Metal (ze maken GEEN heavy metal dus) in de concertzaal Bataclan in Parijs. De band van Josh Homme is allemaal veilig. Hij, ook lid van Queens Of The Stone Age, was niet aanwezig bij het concert.

 

En dat is niet het enige punt waarop muziek deze aanslagen raakte. Er word namelijk ook mooie muziek gedraaid, als verwerking van het verlies van al deze mensen. Deze geeft kracht. Muziek is het antwoord op alles. Ook op deze situatie.

De Pop-Professor heeft namelijk een playlistje gemaakt, met krachtige muziek voor het werken van deze aanslagen. Beluister #PrayForParis hier.

 

En dan nog iets. De Pop-Professor is zó aangegrepen door de vreselijke aanslagen in Frankrijk, dat hij heeft besloten om aankomende week niks te doen op deze site. Dat betekent dat je de rubrieken Track of The Week, Artist of The Week, Stom of De Bom? en Must Listen komende weken niet op popprofessor.jouwweb.nl zal zien verschijnen. Zaterdag vind je op professors15.jouwweb.nl wel weer een Professors 15 en zondag op deze site weer Artist of The Week. Dit allemaal als eerbetoon voor de gevallen.

#PrayForParis

PrayForParis-2.png

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb